Hírek
Hírek
Koncertek
Zenekar
Galéria
Szervező
Vendégkönyv
 
2008.08.25. - Élünk és zenélünk
Üdv Nektek!

Örömmel közlöm, hogy a zenekar létezik és dalokat szerez; sőt, hamarosan koncert is lesz, bizony.
Addig is további szép nyarat mindenkinek!
Hozzáadta: catchke2ro


2008.06.08. - Koncert Gödöllőn!
Sziasztok!

Most szombaton, június 7-én, délután 16:25-kor a III. Gödöllői Könnyűzenei Fesztivál keretében adunk koncertet. A helyszín a művház parkolóján felállított színpad. Szabadtéri tehát, és díjtalan. Gyertek!
Hozzáadta: catchke2ro


2008.04.12. - Koncertvideók, Top90
Több hírünk is van a Fringe-es koncert utóéletét illetően.
Egyrész nagy örömünkre felkerültünk a Fringe fesztivál Top90 - es listájára, tehát szakmai értelemben a Fringe legjobb 90 zenekara között tudhatjuk magunkat. Ezt a listát a jövőben figyelmebe veszik koncert- és fesztiválszervezők is, ezért nagy az értéke.

A Fringe-es koncertről készült videók felkerültek a megújúlt lejátszónkba. Ezt a lejátszót az oldalon belül több helyről, elsősorban a "Dalaink" menüponton belülről tudjátok elérni, de ha begépelitek a lejatszo.miheztarto.hu - t a böngészőbe, akkor is ide juttok.

További szép mindenjót!
Hozzáadta: catchke2ro


2008.03.30. - Újabb koncert a láthatáron
Lezajlott a Fringe-koncertünk. A késői (korai) időpont ellenére igen sokan megtiszteltek bennünket jelenlétükkel és figyelmükkel -ezúton köszönjük nekik a virrasztást! Remélhetőleg képek, s talán videó is lesz itt hamarosan eme kis megmozdulásról.

Újabb koncertek is alakulóban vannak. Április közepe-vége felé tervezünk egy péceli koncertet, ez egyelőre szervezés alatt leledzik. Ami viszont biztos, hogy június 7-én, szombaton Gödöllőn lépünk fel a II. Gödöllői Könnyűzenei Fesztivál keretében, a részletek hamarosan felkerülnek a koncertek rovat hírei közé.

Ajánljuk figyelmetekbe a vendégkönyvet: ha valakinek észrevétele van velünk, zenénkkel, vagy úgy általában a világ dolgaival kapcsolatban, az ne habozzon odafirkantani
Hozzáadta: catchke2ro


2008.03.27. - Mindjárt itt a Fringe...
Sziasztok!

Bizony, bizony, mindjárt itt a szombat éjjel-vasárnap hajnal, s mi hamarosan deszkákra lépünk a Csodák Palotájában. Viszünk magunkkal CD-t is, így azt is be lehet szerezni, ára 500 HUF. Aki tud, tartson velünk! Részletek a koncertek menüpontban.

Természetesen gondoltunk azokra is, akik szívesen eljönnének megnézni/meghallgatni minket, azonban ezt valami miatt mégsem teszik :) A legutóbbi, stúdióidős nyereményünkhöz hasonló hatalmas segítséget nyújtanátok nekünk, ha 1 db normál díjas sms-t küldenétek a 0630 4444 888 –as telefonszámra. Az üzenet szövege mindössze a zenekar lajstromszáma, azaz a 27-es legyen, se több, se kevesebb. 27. Köszönjük előre is!

Amúgy ugyanezen a szombaton, csak pár órával korábban, egészen pontosan 17:40-től 18:10-ig Felsővezeték koncerten leszünk, egyrészt azért, mert szép és jó zene, másrészt Ádám ott is tündökölni fog :) Esetleg érdemes őket is szem- és fülügyre venni.

Akkor ott találkozunk!
Hozzáadta: catchke2ro


2008.02.21. - Elindult a honlap
Sziasztok!

Nos, mint láthatjátok, elindult a honlapunk. Pete Dóri, Horváth Dénes és Bessenyei Péter valamint zenekarunk tagjaként Bálint Ádám dolgozott rajta igen intenzíven, köszönjük nekik!
Reményeink szerint minden olyan dolognak helyet találtunk, amely egy zenekar iránt érdeklődő kedves embernek, netán a zenekarnak koncertlehetőséget kínáló szervezőnek hasznára válhat. Kellemes időtöltést!

Alakulóban van március-április hónapokra néhány koncert. Ami már biztos: fellépünk a Budapest Fringe Fesztiválon, részletek a koncertek menüpontban.

Fontos fejlemény továbbá, hogy Távol címmel elkészült 3 dalt tartalmazó, 13 perces bemutatkozó hanganyagunk, melyet 500 Forintért (ennyibe került egy db CD előállítása) bárki beszerezhet –ezért az összegért szépséges borítóval, szövegkönyvvel ellátott kiadványhoz jut hozzá a kedves érdeklődő. Érdemes tehát érdeklődni, és tömegesen rendelni CD-t a Szervező menüpontban található elérhetőségek valamelyikén :) De meg is lehet hallgatni (ez egyszerűbb ugyan, de kimaradtok a szép borító kézbevételéből, s ezt sajnálnánk, mert igen jó érzés…)

Elsőre talán ennyit, amint fontos fejlemény van (elsősorban koncert), jelentkezünk.

A Miheztartók
Hozzáadta: catchke2ro



   1 | 2 | 3 | 4    Következő >>
Oldalak száma : 4